Maryse Jansen heeft ons gevraagd voor Niek Jansen Mode mee te helpen met hun online marketing activiteiten.

We zijn begonnen met een inventarisatie en hebben geadviseerd minder te investeren in traditionele media en meer te investeren in een eigen online netwerk en te investeren in e-commerce kennis in het bedrijf.

Het eerste resultaat was een forse kostenbesparing. Hierna zijn we begonnen met het activeren van de social media kanalen en hebben we een weblog gebouwd voor de communicatie met bestaande en nieuwe klanten – MaryseJansen.nl

Vervolgens hebben wij teamleden van Niek Jansen Mode geleerd hoe te communiceren via een blog en ervoor gezorgd dat de distributie van de blogs op orde kwam. Maryse was direct heel enthousiast en haar blogs waar ze haar ‘outfit van de week’ presenteert zorgt voor uitverkochte schappen.

Vervolgens hebben we een website gebouwd rondom de stylistes. De bijzondere service van Niek Jansen Mode is op maat en zelfs thuis te verkrijgen. Kledingadviesopmaat.nl

Nadat de marketing op gang kwam zijn we begonnen met een nieuwe webshop , Niekjansenmode.nl , te bouwen. De komende tijd besteden we aandacht aan de marketing van de shop waarvoor we onder andere een actie met website Vriendinnendeal.nl ontwikkeld hebben. Dit is een ‘referral’ campagne om meer vaste klanten in de webshop te krijgen . Conversie krijgt veel aandacht waarbij we binnen de shop heel goed meten hoe het publiek aan het winkelen is. Stapsgewijs, blijvend krachtig met hierna focus op retentie/terugkerend online winkelend publiek.

Denk je ook na over een webshop?

Een webshop erbij doen betekent ook dat je je als ondernemer moet verdiepen in deze manier van ondernemen. Er liggen heel veel kansen, je moet het wel serieus oppakken. Een webshop er even bij doen kost je meer dan het je oplevert. Er liggen heel veel kansen en je bereik is ook aanzienlijk groter dan je fysieke locatie. Wij helpen er graag mee en ook als je online ondernemen ver van je bed show is ben je in staat serieus mee te doen op het WEB.